Posts

Showing posts from December 5, 2010

jahit

Image
kegilaan aku..masa dalam pantang lepas lahirkan nur aisyah..hahaha..tak der pun skill jahit menjahit..pakai belasah jer..jadi ler jugak
sepasang baju nur aisyah..plus..kain langsir..sampai ke nilai cari kain langsir..tengah peknen pulak tu time tu..hihihi


nie..box kesukaan hariz..tapi lepas pindah hari tu macam tidak kelihatan dah ..dah hilang ker??

sarung bantal buat aisyah..ader jugak buat bantal tapi lupa nak capture....




jalan-jalan di hari minggu..

Image
nak cerita gi makan kat kampung baru..makan ikan bakar lagi......tu pic ayah yang memang dah lapar ek.walaupun nasi mentah...:(
pic..nie by hariz..nak tunjuk yang hariz makan nasi kicap+papadom


again..by hariz......



makan kat sini banyak pilihan..sampai malas nak pilih..tapi yang tak best terkena pulak nasi mentah..putus selera..


gambar aisyah nie pun by hariz jugak.....total..makan RM17.00 + air..RM 5.00. teringat pulak makan kat bumbung kuning(kat penang)...lauk yang banyak..harga yang murah..makanan pun sedap....rindunya nak balik penang.. :p




menu makan malam..

Image
ketam goreng bercili..menu makan malam hari khamis lepas....:)