Posts

Showing posts from November 16, 2011

: anak bujang mak sudah 5 tahun:

Image
5 tahun.. em..takder lah nak sambut besar sangat pun macam 1st,2nd birthday nurhariz dulu.. simple packing untuk kawan-kawan pre school home made juga:) aku jenis yang suka buat sendiri.. rasa lebih puas kalau buat sendiri...... mula-mula nak jugak buat packing homemade.. but aku kena planning awal..ler coz minggu nie sangat busy.. er..memang tak sempat nak deco beg pack.. "selamat hari lahir Muhammad Nurhariz Mohd Nur Fadhli"
 "gambar pra sekolah"
 sambut hari lahir dengan mak..ayah belanja macD.. er..hariz ckp kat ayah "ambil gambar nurhariz dengan mak"
 teletubbies by nurhariz-tinky winky  dipsy  laa-laa po