Posts

Showing posts from September 22, 2011

JB~SINGAPURA part 1

Image
mari layan cuti-cuti singapura

on da way ke JB..di muar..jambatan muar...sebelum tu singgah di melaka dulu
 dah sampai JB
 seri malaysia larkin
 breakfast..
 buggy yang sangat berjasa ..tak rugi beli
kranji MRT..singapura..naik bas dari larkin terus ke sini

mari bertanya
bersambung

kita merancang Allah yang tentukan..

trip ke brunei cancel atas sebab sebab tertentu.. rasa stress jugak.. tapi tak guna nak ungkit-ungkit dan marah marah redha jer that time at LCCT rasa manusia ni kejam sangat plus..jangan lah suka tolak kita dari one place to other place at the end.. membeban kan kita..

so bila dah jadi cam tu.. we all redha je lah burn 570.. tapi bersyukur duit hotel belum dibayar memandangkan cash ditangan 1k include singapore dollar.. tunggu lagi cuti pun dah apply.. terus kami plan ke JB kemudian ke singapura...
driving  pun berganti-ganti dengan encik suami..
balik pun macam tu jugak
jauh kan kesian encik suami penat

we prefer to use public transport at singapore
MRT ..
jangan riso..public transport di singapura..
sangat efficient
and yang paling best..
saya tidak ketemuan dengan manusia yang merokok:)
sangat bersih
alhamdulillah.. perjalan ke singapura kami berjumpa dengan manusia yang semuanya berhati baik.. ada tu sanggup jatuhkan barang yang dia pegang(kuih) just nak tolong aisyah naik bas. we are so lucky on that…