Posts

Showing posts from January 5, 2016

sesi persekolahan 2016

Image
Rutin setiap awal tahun beli buku daftar anak sekolah tapi yang lain nya tahun ni buku-buku sekolah gov dapat free kecuali  buku kerja.. ok lah tu kan dulu seorang pun dah seratus lebih beli buku  btw apa yang best hantar anak darjah satu pun macam hantar budak dah sekolah 3-4 tahun  hantar terus balik tak de nya macam hari pertama kat sekolah penuh kereta orentasi pun tarak... tapi takde pulak pulak budak nagis-nangis
tahun baru ni suami pun mula kerja baru  Alhamdulillah... good luck mr husband nanti kita story lebih-lebih pasal new job k..
sesi tampal nama
anak-anaki senang je boh duit sampul suruh anak bagi pada cikgu macam kita dulu-dulu..
layan muka dia..tapi paling senang pergi sekolah