Posts

Showing posts from November 10, 2011

MY CD

Image
sakan ber cloth diaper pulak kan.. cuti balik kampung pun pakai CD yang beli ada lima jahit sendiri ada enam.. waiting for PUL fabric yang order dari UK(hihi ader ker?) and order online plus..ehsan kengkawan..(tapi i nak beli jugak..xbest ar ambik free..) semangat membuak-buak nak   paddle mesin.. tapi selalu baru nak start jer ada yang dah panggil MAK.. tak sampai hati.. tunggu weekend jelah tu pun kena adjust betul-betul gak.. sat gi ..ada program CUTI-CUTI malaysia pulak..=) kalau dapat buat sampai 30 helai kompem i stop pakai buang..(boleh ker??)
ok kita kasi down level sikit...20 cukup la.. kalau boleh buat.. aku sendiri kasi hadiah UNTUK diri sendiri..:))

BUKU NOTA MATH

tetiba teringat sesuatu yang MENGENALKAN kami.. hihihi.... buku nota math buku note part 2..kot.. buku nota yang hilang.. dijumpai...oleh encik suami.. hahaha.. masa tu baru kenal mamat handsome tue kalau tak sombong..tak hinggat.. masa tu  kelas tak sama pun sama pun kelas fizik