Posts

Showing posts from July 8, 2013

free art class for one year

Image
kalau program nie berjaya  dapat lah free art class tu program ni 2 hari  fee per child rm 50.00.. utk 2 hari tapi kami dapat attend 1 hari je ok lah kan... boleh isi masa bersama anak-anak tercinta..

lemon utk kaki

Image
nak relax ... rendam kaki dengan lemon dan beras pastu sapu kaki dengan olive oil...

Semoga Allah memberikan yang terbaik

Em....tawaran belajar sepenuh masa atau tawaran kerja Di Brunei
Jawatan urgent ...
Atau tawaran
Jadi suri rumah sepenuh masaMana satu pilihan hati anda
Kalau diberi pilihan Erk ...
Bos tu cakap post tu lagi sesuai utk aku...
Em...tgh peknen polak nih ...
Huhuhu ..kalau aku boleh masuk pun bulan 10Masuk study bln 9...
Hayokk...
Saat hati sangat menikmati diri jadi
SURI RUMAH SALAM RAMADHAN ...Utk Yg banyak anak ni mampu dirumah sahaja .