Posts

Showing posts from August 23, 2013

eh..nak bersalin

Image
kejutan.. hahaha..pagi-pagi tu memang kena cirit birit... hari raya 1st pun dah kena... so tak sangka.. plan juga nak balik isnin tapi org cakap jem sana sini so kami plan balik hari selasa pagi  selepas subuh sebab my sis balik kl...separuh jalan kat kualakangsar patah balik ok sambung balik cerita nak bersalin.. petang tu beraya lah macam biasa... my BIL nk balik kl pun datang singgah rumah beraya.. dalam pukul 7..adalah rasa mengeras sikit-sikit.. em...i macam tak lagi kot.. tapi bila pukul 9.. contraction makin kerap.. hihihi..masa nie dah rasa uitt nak salin ker...hahaha sepital dah ler jauh.. cakap kat mama..salin kat rumah boleh teringin nak home birth.. mama tak kassi aiyoooo misi pencen sudah bebel..haha kalau ikut aku kalau kat kl nie aku redha je  home birth jalan boleh tahan jem nak ke taiping due i patut nya 21/8/13.. haha baru je nak set appoiment ng ...  sebab dah buat birth plan.. tak pun kt  hospital selayang tak pun nak bersalin kat ampang lagi.. haha...bawak baju …