Posts

Showing posts from June 25, 2011

:symposium:

semalam baru dapat surat arahan gi leadership symposium kat s.alam adoi..sekali tengok date.. same ngan kursus building maintenance management pulak nak belah badan jadi dua boleh tak...
saya mau pergi dua-dua..hihihihihi...:)

:marah:

1 week nie mode kerja..marah orang jer but not to my opismate  mode marah nie pada kontraktor jer argh....cam tak best je kalau hari2 nak kena  marah baru kerja jalan.. sometimes i have to work  on this way.....terpaksa.. tapi saya pun bukan marah orang sesuka hati.. saya sendiri pun kena TARUH jugak sebab defect yang ada tu.. what ever pun  kerja kerana Allah...
teringat pesan opismate.. 'lin ,aku rasa ko kena tackle sepenuhnya benda nie...takder org lain yang leh wat dah' fuhhh..aku rasa bertanggungjawab untuk settle kan semua nie..