Posts

Showing posts from January 29, 2011

kad plastik

kad kredit.. mungkin ada yg kata.. tak up to date kalau tak pakai
kad plastik tu......... milik saya..satu pun tak der..... tak pernah rasa teringin nak pakai.. yang ada hanya 1 milik encik suami... digunakan jika beli tiket dan masa-masa kecemasan.. dolu, encik suami suka jugak beli -belah pakai kad nie.. setelah dikawal.. alhamdulillah.... so.. bagi saya senang je kalau ader duit beli terus tak payah hutang-hutang akan datang susahkan diri sendiri.. nak bayoo pulak berbelanjalah dengan cermat..:) nota tangan:azam..baru..berjimat cermat..hihihihihi..buleh ka??

asam pedas

kenapa tiada pic?? sebab camera olympus yang saya beli 3 tahun lepas sudah mula buat perangaiiiiiiiiiiii.... malam tadi hangouts dgn family perancangan awal mahu ke selera negori... huuhuuu buleh tak jumpa...?? terus ke asam pedas di keramat sebab perut saya sudah laporr oder set nasi sepuloh inggit....asam pedas daging encik suami asam pedas pari nur aisyah set nugget nurhariz.. layan tidooo.. penat.. sebab sekolah..... kesian dia... tapi semenjak sekolah sudah banyak cakap...... sebab sebelum ni hariz pendiam..... balik je keje semalam hariz terus cakap pada saya mak, isnin,selasa,rabu,khamis,jumaat,sabtu,ahad.... wow...pandainya anak mak.... semalam saya balik lewat sikit bukan semalam je minggu nie memang menuntut saya untuk berbuat begitu.. tambah-tambah nak cuti lama banyak yang perlu diselesaikan sebelum saya cuti.... kesian pulak dengan anak-anak tak pe.. lepas nie..3 bulan mak kat rumah ye....:) nota tangan:...mahu camera baru!!!

.:menanti harii:.

entriii.. tentang menanti harii.... sangaat tidak sabar.. nak sambut newborn baby.. teringat kisah melahirkan muhammad nurhariz dan nur aisyah masing-masing sangat berbeza cerita hariz saya pernah tulis dalam blog saya yang lain dan mungin tak wujud dah hihihi......... bagi saya melahirkan adalah sangat indah dah sangat senang 3.00am 14 nov 2006 water bag pecah di hantar ke hospital daerah taiping bermalam di dalam ward tak boleh tido tiada rasa sakit sehingga 6 petang 14 nov 2006 baru rasa sakit sikit bila jam 12 tengah malam baru rasa sakit makin kuat ke toilet,tawaf ward semua saya buat... sampai suatu tahap.. saya jumpa jururawat.. jam 1.00 lebih.. dihantar ke dewan bersalin.. pandang kiri.. kanan dinding.... ..sangat mencabar bila dengar ibu yang ingin melahirkan anak saya..memang blurr.. tau..tau nak salin jer teran 2,3 kali.. plus support memang baik punya dari nurse muhammad nurhariz lahir... 15 nov 2006 3,11kg 2.58 am tanpa bantuaan epidural+vaccum+gas bagai.. cuma uri yang tertinggal.. tapi alhamdulillah semua selamat kami kelu…