Posts

Showing posts from May 9, 2011

:seday:

jom tulis blog lelaju.. sementara ayah bawak hariz&aisyah pergi pasar &faris..tengah layan tv balik awal ari nie.. sebab teringat-ingat pada anak-anak apa cerita mereka.. adoii susah ..nak diluahkan saya berharap mereka dijaga dengan baik susah betul dan lepas  anak-anak dengan orang lain... :seday:
stress jugak..nengok meja ku  yang bak di serang todak.. huhuuuuu sabor aje lah..
pump susu ada lah 3oz x 3 botol.. tapi tak perlah.. stok pun banyak so tak perlulah nak riso sangat..
saya rasa saya kena buat overtime T_T Qada kerja 3 bulan munGkin.. cam gini baik lah  saya buat 40 drawing.. tak ler sakit kepala benau.. uh..i love autocad :)
sian anak-anak ku.. plz encik suami weekend nie..kita merayap kemana - mana sebab cuti-cuti malaysia kita lambat lagi nak post something pun cam tak sempat jer dis week.. banyak jugak yang ter postpone nie