Posts

Showing posts from January 26, 2011

bila....

bila bercerita tentang rakan yg sudah bersalin ada pulak yang cadangkan saya bersalin di uitm sg buloh "jadik tukang rasmi bagai" "best lin memang selesa" "ko sorang je kt situ" haha....saya gelak je..tak mungkin kot.. sekarang yang wat saya serabut sikit makin dekat due makin banyak kerja.. kadang-kadang rasa terkilan gak tak dapat nak buat mechanical defect yang masih pending.. sebab cuti 3 bulan hahaha..ke lepas balik cuti pun masih pending lagi minit-minit mesyuarat ada lagi 2 minit yang tak siap.... kerja2 "menganalisis"..keperluan untuk buat OT :( tapi saya dah selesaikan belian gas dan sewaan gas sehingga jun.. juga..selenggaraan lift utk 2bulan sijil pemadam api pun insyallah esok boleh ditampal... sempat ke join meeting pos pembinaan 8/2/2011 hehe..tah-tah dah bersalin bila.. meeting dgn team fasiliti tadi wow..sudah besar rupanya..team kami.. berbanding dulu baru perasan saya tiada geng perempuan kesiannya.. :( semoga semuanya …