Posts

Showing posts from August 28, 2016

ulu temburong

Image
ini adalah edisi terjah.. lepas buat passport anak di limbang gegas-gegas ke pos office untuk  postout order .. alhamdulillah selesai semua..next week tunggu barang baru sampai ye then encik suami cakap --memang dah cakap awal-awal pun nak round sampai lawas ceritanya nak cari durian konon sesungguhnya kami anak beranak craving ler sangat-sangat. tak sampai lawas singgah di temburong nak melawat national park  sedia maklum jalan memang dalam hutan dan jauh ler sesangat..
teruja sampai di ulu temburong tapi air cetek bot sampan tak jalan nak ke national park cantik sangat but we plan go next time..ni pakai terjah je.. so sempat ler singgah beli telur masin homemade gitu.. sudahnya baru ke lawas tapi sebijik durian pun tak nampak.. balik jumpa lah kat limbang sebijik rm 30.00 voleh lah sekadar nak lepaskan kempunan.. haha..dapat ler merasa sorang seulas ada enam ulas je sebijik durian tu...
huhuhu air..rasa nak terjun mandi je


sesungguhnya memang nak datang lagi..barang semalam tidur k…