Posts

Showing posts from July 23, 2011

durian

Image
dulu nurhariz.. tak layan ini durian busuk bagai lah konon la ni... macam sekapal dengan mak jer =)

hadiah hari sukan

Image
hadiah hari sukan preschool skfrim kepong

buah tangan dari sabah

Image
actually banyak lagi yang akak kasi dari sabah tapi excited nak post ini ikan freash..eks.. rasa memang segar..

jadi ler masak masam manis...

snap button

Image
merata dok google ini snap button.. ada gak jual di tinytapir.. service best k.. order ari ni esok sampai... just saya jer.. tak sempat lagi nak rasmi ini item... harga include shipping rm 19.00 100biji..

nurfaris dah start merangkak..kakak dah boleh start potty train eks..

Image
... 5 MONTHS dah boleh merangkak... dah ada bunga-bunga nak duduk pulak.. sampai tergolek-golek 3 MONTHS dah boleh menyarap agah pun dah terkekeh nurfaris gelak

so..kakak boleh lah toilet training eks....