Posts

Showing posts from February 10, 2014

Kebab

Image
resepi kebab: daging/ayam:perap dengan bbq sos +garam sikit then goreng ayam/daging tadi
sayur: salad,tomato,bawang,cili ,timun,kobis,boleh gak nak letak mushroom gaulkan dengan daging/ayam bersama sos thousand island/mayonnaise 
roti pita: masuk dalam microwave / panaskan atas kuali 
letakkan bahan2 tadi nak sedap tambah  lagi sos thousand island/mayonnaise  then lipat
makan........ :)

balik kampung

Image
gambar balik malaysia bulan satu hari tu misi utama adalah nak makan masakan mama.. :) huhuhu..teringat-ingat sampai la ni...
ni adalah aktiviti makan beramai-ramai sambil bakaq ikan..
tempat yg mesti dikunjungi kalau mai penang.. banyak dah berubah :) UITM di HATIKU hihi...mesti juga jumpa pensyarah saya  tengok anak sama umur hihihihi..
misi seterusnya.. memgemas rumah di merbau sempak dah macam hutan belantara kat luar rumah.. huhuhu.. 1st time tido sini.. selama ada rumah nie belum pernah tido lagi kat situ :P
ini buah tangan... macam macam ado.... rindu nak balik malaysia lagi ................