Posts

Showing posts from August 30, 2014

York VRF

Image
tak de apa yang best sangat pun  sebab kita dah selalu pandang VRV so macam tak berapa banyak sangat Inputnya tapi tang makan dan gift sangat best
jumpa pulak bos and office mate lama from sri lanka huhu apalagi  gossip ler i hope minah hr tu insaf ye...... apa pun dia buat memang susah ai nak maaf kan hihhi.. :) orang dengki memang cam gitu yerk.. huhuhu

ni dia gift... power bank dia xder lh power mana tapi boleh lah dari tak de
makan di orchid garden hotel memang superb best haha makan tak ingat dunia...