Posts

Showing posts from August 2, 2012

Iftar ~cooking of me

Image
iftar ... sambal sotong,pajeri nenas dan sayur..



hati tersentuh ke??

hati tersentuh touching ler konon so many time utm space msg to  submit my certificate  huhu sampai depa bosan kot.. not for now..la nak sambung.. kalau jenis subject baca2 je mungkin akan dipertimbangkan.. tapi jenis pecah otak cam thermodynamic,fluid...bla2 tu sabaq dulu nah.. telinga pun pedih gak org dok tanya hang nie tak moh sambung lagi ka..? hayak..kalau sesenang menyambung paip getah dah lama den buat. but kalau ada ijazah bagai..tapi tak  boleh buat kerja no point jugak.. banyak dah begitu.. ponat den menghadap situasi begini.. ada higher edct. tp..adoii.. tak moh ckp lebih-lebih bulan pose sebaliknya pulak adalah satu tempat nie.. worker dia ada sijil jer.. but kualiti dia mcm org ader master.. gaji pun superb..5-6k..superb ler sb dia ada sijil je... nak reset my mind..ILMU not just pada certificate  .. jangan pandang orang menjahit sebelah mata ok.. i kagum ok dengan tukang jahit.. sewing & patenting make me look up so many thing.. from sewing.. i dah celik fabric.. o…

sewing by lindaleen

Image
sewing by lindaleen... cloth panty liner and cloth pad product.. also making cloth diaper.... ok tak packing tu.. just simple je buget kan..
lai..lai...!!

new project..nak boh tang mana ini basket yerk...