Posts

Showing posts from April 12, 2016

home sweet home-small house

Image
salam.. mood mengemas dah mari..haha tapi barang ai beli belum mari  so kemas apa yang ada je dulu nanti-nanti lah kita pikir kalau nak pindah rumah lagi buat sementara  this house sudah cukup bagus ni lah dia merantau kan rindu kat rumah sendiri kt merbau sempak nun jom beli rumah kat miri nak..hahaha erm cam bagus jerk idea tu

meja study belum sampai ..ai pakai je apa yang ada hb cakap asal rumah tak semak dia tak suka semak2 ai pulak suka bagi semak potong kain buka parcel dr malaysia penuh order ikea yg belum collect haish cam store dah weii

ruang menjahit pun belum habis kemas ni bila tahun nak habis kemas tak tau hari2 kemas pun sepah
nak tayang scobby sebenarnya.. membesat dengan jaya..


nampak tak tu sebab tu bilik ai penuh kain

yes...

barcode scanner..untuk pos tracking

Image
salam barcode scanner ni sangat berguna utk scan tracking pelanggan kalau tracking pos sampai 50 pcs haruslah ai rasa lenguh kan nak taip ni semudah ABC jerk u.. cucuk usb scan.. then keluar je kat mana pun kita nak key in tak denya software bagai ai cucuk terus guna.. mudahkan..
memang menudahkan beli dr china pi cari lazada pun ada tapi ni memang superb murah tau haha