Posts

Showing posts from March 26, 2012

tetiba..jadi geram

nak luah kat mana pun tak tau huhuhu.. marah kat sini je kot join bbq hari keluarga terpaksa datang lambat.. tunggu encik suami balik kerja tanya organizer ok ke lambat+book hotel lain..organizer ckp ok..janji join..
ada jugak yg mulut tak best "kalau datang tengok je baik tak payah" "dah ler datang lambat pastu blah je" em..pendam marah dlm hati jer bkn ko pun yg masak  ada aku kisah!(ni aku ckp dalam hati) show some respect lah.... laki aku pun engineer bkn tak blh nak ckp sesuka hati! kalau jemput aku je tak pe..ni ng family.. ckp ler ko nk ckp apa nie laki aku ada..berlapik lah cikit.. nanti husband aku ckp cam ni ker attitude "jurutera kerajaan" klu yg ckp tu org tak bijak leh gak aku terima wah kutuk..ek..ahaha..lantak ler.. dia bukan bos aku pun.. panas telinga.. ikut hati nak jer aku sound balik.. tapi anak2 ade..so mak kena control ..sikit baran dia.. terkejut jugak anak2 aku nengok mak dia marah..nanti.... mau aku tak panas... laki aku balik kerja terus dtg tak sempat maka…