Posts

Showing posts from February 13, 2013

xtiviti cuti

Image
nie lah aktiviti cuti panjang rayo cina menjahit selebih tu cuti-cuti malaysia di sky park (selalu dok atas balai berlepas...tapi tak terbang pi mana pon) sabar ye anak-anak..(mak nya jugak) bulan feb kena puasa holiday.. hihihihi.. bulan march ayah free sikit.. dah set  utk miri-Brunei In shaa Allah end of march  USS / legoland tak tau lagi nak gi  ke tak legoland nih... dari keluarga yang dah pergi mereka cakap better beli  annual pass kalau one day pas macam tak berbaloi jer.. my sil siap berkali-kali kot gi sana hahaha.. nanti lah kita fikir.. USS sebab my sil pun nak gi so  join sekali lah kot 2 kali dah gi singapura.. tak jejak lagi uss  apa barang... tapi kalau sekali gus gi memang pokai lah ayah nya.. hakhakhak
cuci mata ea..



nursing pillow...