Posts

Showing posts from September 16, 2012

jamuan hari raya smkpp 18(1)

Image
first for all my friends and my ex bos thanks invite me sambutan yang memang besar besaran.. siap ada artis bagai..kalau tak silap maya ng siti saidah  kot..hihi me ..tak berminat sangat dengan show tu.. lebih berminat nak bersembang dengan my friends yang dah lama tak jumpa.. still keep in touch...maya je lah.. so bila jumpa memang lagi  best lah.. rindu sangat sampai nak balik tu pun rasa nak nangis..hihihi,..
we are....:)

boss i..dulu.
dengan cikgu Laili