Posts

Showing posts from October 31, 2011

:char koay teow:

Image
jom masak char koay teow.. yummy.. beli kicap kat taman tasik titiwangsa RM 8.00
berbaloi.. memang sodap..hahaha masak di rumah jer..
tak sempat nak snap pic.. clean n clear......
kalau ikut aturan dia masak untuk sepinggan tapi aku bedal satu bungkus koay teow.. agak-agak jer.. mujur jadi encik suami thumb up

tiMe+mOneY

banyak betul lesson yang tertangguh because of time+money wish me boleh.. join juga swimming lesson with my kids RM 200 sampai bijak hihii don't worry trainer muslimah :)) sekarang nie(dah jarang..dah lama pun tak pergi) ...pergi swimming pool pun .. berenang ker berendam...hahaha.. nak ler ada skill jugak kan..
hajat yang tertangguh juga horse riding.. bila dah dapat nak bagi masa kat situ.. er...sebelum end of this year.. kena spent gak time untuk lesson riding + archery DARC... tempat yang sesuai.. dengan poket aku:) dah jadi ahli.. tapi kurang kesempatan meluangkan masa kat sana.
er banyak tul keinganan mak budak ni
satu lagi keinginan yang sangat.. tapi mungkin sangat terhad masanya untuk ke sana.. belajar bahasa.. ; ; ; ARAB
adoi...boleh ker..tapi encik suami selalu support suruh pergi just sekarang nie tak der masa yang sesuai