:ikLaN:

nuffang

Monday, October 31, 2011

tiMe+mOneY

banyak betul lesson yang tertangguh
because of
time+money
wish me
boleh..
join juga
swimming lesson with my kids
RM 200 sampai bijak
hihii don't worry trainer muslimah :))
sekarang nie(dah jarang..dah lama pun tak pergi)
...pergi swimming pool pun ..
berenang ker berendam...hahaha..
nak ler ada skill jugak kan..

hajat yang tertangguh juga
horse riding..
bila dah dapat nak
bagi masa kat situ..
er...sebelum end of this year..
kena spent gak time untuk
lesson riding + archery
DARC...
tempat yang sesuai..
dengan poket aku:)
dah jadi ahli..
tapi kurang kesempatan meluangkan masa
kat sana.

er banyak tul keinganan mak budak ni

satu lagi keinginan yang sangat..
tapi mungkin
sangat terhad masanya untuk
ke sana..
belajar bahasa..
;
;
;
ARAB

adoi...boleh ker..tapi encik suami
selalu support suruh pergi
just sekarang nie
tak der masa yang sesuai

2 comments:

  1. Lin, kalau rajin, melalui internet pun boleh belajar b.arab yang ringkas2 dan untuk komunikasi

    ReplyDelete
  2. tu..lah puan kalau study sendiri ni liat sikit..buku pun ada 2 buah gak beli tapi jarang2 selak..kalau ada tok guru dia rajin sikit kot:).tapi dari internet blm pernah try lagi..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...