Posts

Showing posts from September 12, 2012

jemputan

Image
terima kasih sangat2 atas ingatan semua.... Insyallah..DATANG rindunya nak jumpa kawan-kawan lama..

kerja or HW..

sebenarnya.. volume kerja aku sangat low  sekarang nie.. kalau ada kebenaran (waiting for green light jer)  kompem-kompem aku letak jawatan... sure lah aku rasa macam..
erk.. nak dekat 3tahun dah tak der pun usaha nak tetap
walaupun dari dulu kami
sangat-sangat diperlukan
so..
aku buat apa yang patut je
kalau long term aku mula dah nak
hand over pada orang yang kekal di sini
 sikit kecewa ng Pentadbiran
kenapa yg baru masuk trs post tetap
walaupun bukan post asst.

dalam hati mula lah nak cari
sign "keluar"
nak tumpu pada anak-anak
and our own company
mesti org akan marah dan cakap macam-macam
same macam keputusan yang aku buat
untuk berhenti dari GOV jawatan tetap
dah LULUS induksi,exam amali,exam teori,exam jpa
(ambik exAM dalam pantang tu)
tunggu sah jer...
banyak yang cakap rugi je..
biarlah gaji kecik pun asal ada pencen
senang nak buat pijaman..
rumah kerajaan bagi dok(tapi elaun potong)
for me..
aku tak harapkan DUIT pencen
ikhlas cakap i'm happy to be there
as as…