Posts

Showing posts from April 24, 2016

personal shopper ikea2UBRUNEI

Image
alhamduillah selalu jumpa customer baik-baik memudahkan urusan kami bukan senang ye jadi personal shopper nak-nak kena ulang alik ambil barang lagi  macam-macam dugaan pun ada.. dengan ps ni pulak suri rumah aka student aka tukang jahit tukang jual kain lagi hihi thanks to mr tom and wife  nice to meet both of u. mr tom buy ektorp cover total up  B$1025



oum-sem jan

Image
alhamdulillah selesai dah exam sem January ini lah view kami kalau exam pagi subuh-subuh hari dah keluar. kalau anak-anak sekolah kenalah minta  kawan dekat-dekat ambil kan hantarkan budak berdua tu yang dua org lagi kami hantar day care for 3 hours di miri memang banyak yang bantu kami mcm sangat memang bersyukur sangat dapat jumpa orang baik-baik. alhamdulillah adat merantau mana nak ada sedara mara ramai2 kat tempat tinggal kita huhu ada sepupu tapi jauh pulak..dari rumah kami.. semoga lekas-lekas habis belajar terima kasih sangat kepada rakan-rakan yang banyak bantu kami dekat sini.. bukan mudah ye pjj dua negara passport ai lagi lah jangan cerita setahun sekali renew ..mau tak every weeks melawat limbang ke miri lagi ada juga kawan-kawan yang kata amboi ke limbang sorang2 brutal betul boleh join mak-mak brutal hoho.. kalau tunggu hb ai tak gerak mana lor dia busy kerja..so kena lah pandai-pandai sendiri redah hutan belantara.. mohon sentiasa diberi perlindunggan Allah dan dijauh…