:ikLaN:

nuffang

Sunday, April 24, 2016

oum-sem jan


alhamdulillah selesai dah exam sem January
ini lah view kami kalau exam pagi
subuh-subuh hari dah keluar.
kalau anak-anak sekolah kenalah minta 
kawan dekat-dekat ambil kan hantarkan budak berdua tu
yang dua org lagi kami hantar day care for 3 hours di miri
memang banyak yang bantu kami
mcm sangat memang bersyukur sangat dapat jumpa
orang baik-baik.
alhamdulillah adat merantau
mana nak ada sedara mara ramai2 kat tempat tinggal kita
huhu ada sepupu tapi jauh pulak..dari rumah kami..
semoga lekas-lekas habis belajar
terima kasih sangat kepada rakan-rakan yang banyak
bantu kami dekat sini..
bukan mudah ye pjj dua negara
passport ai lagi lah jangan cerita setahun sekali
renew ..mau tak every weeks melawat limbang
ke miri lagi
ada juga kawan-kawan yang kata
amboi ke limbang sorang2 brutal betul
boleh join mak-mak brutal
hoho..
kalau tunggu hb ai tak gerak mana lor
dia busy kerja..so kena lah pandai-pandai sendiri
redah hutan belantara..
mohon sentiasa diberi perlindunggan Allah dan dijauhi
dari pekara-pekara yang tak baik.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...