Posts

Showing posts from July 10, 2011

mari berkuda

Image
sebenarnya lama dah teringin nak belajar tunggang kuda nih.. before this.. kat kepong ada..memang murah sangat.. tapi lepas salin ari tu kami gi dah close.. tak tau pindah mana akhirnya sampai jugak kami kat DARC denai alam.. masa datang.. diaorg terus..layan dan  bagitau program kalau jadi member.. pastu..dia bawak round site.. ada  39 ekor kuda..
ahli RM 180 per year ni kira pakej keluarga lah.. so satu family boleh pakai benefits dia..
antara benefits jadi membership free joy ride per visit free to use open gymnasium free to use dart room free use trampoline free to use Archery Facility free live band entertainment buffet nasi padang (donation concept-suka ati nak bayar berapa pun) member price for horse riding lesson member price for stable management lesson... member price for archery lesson member price for spa(lum bukak lagi) member price for event rm 5 & rm 10 for coupons for archery for fun joy ride,ATV & Buggy and many more..

for member RM 120 riding lesson class 4 session,30 min each..

so layan jer..fa…

:kursus:

best gak join kursus cidb tu makan jer yang lebih 3x sehari tapi..banyak gak input walaupun
terlepas peluang dapat tiket free
malam gala simplyct
wahaha..sebab tak datang
leadership symposium

on training
banyak jumpa dengan kontraktor
biasa lah
ada yang datang sebab terpaksa
coz nak tambah CCD point
em..ada jumpa ng sorang pakcik nie..cam pelik sikit..
malas lah nak cerita tapi
orang -orang kat situ macam tau jer
cerita dia tu rekaan semata-mata...
pastu manager maintenance @ brunsfield
offer antor resume ke maintenance department
em......macam berminat
but saya masih sayangkan UITM
walaupun kontrak kat sini..next year dah habis
tapi..bos dah sound suruh wat surat untuk
renew kontrak..
......
tak harap sangat pun...kalau rezeki
saya masih di sini
saya akan terus di sini...=)

uitm dihatiku...

moral nya..berfikirlah sebelum bertindak...jangan jadi bangsa yang tidak bertamadun..
orang lain ketawa tengok bangsa kita hilang arah..