Posts

Showing posts from October 25, 2011

cuti-cuti terengganu:

Image
jom..relax jap.. sakit otak buat tender... tender yang dah siap..hilang..lesap tapi dah siap pun.. just..baru habis..buat jadual kadar harga.. hope ok..=)

so.. jom layan cerita cuti-cuti malaysia
sebab mode pantai timur..aku order laksa putih aje.:)
@ pantai bidara -dungun... pantai sangat best kampung ahmad durah kot..hahaha
 my boy comel-comel ku.. muka yang sangat sweet..

makan malam di kuala terengganu...boleh tahan jauh...malam balik jalan gelap jer tak berani nak balik lewat sangat my nasik depan uitm dungun..murah gak rm 140 gov rate:) akok 100 tahun.. keropok lekor ..di kemaman
singgah makan di kemaman stop at cherating..tengok penyu..pergi rantau abang tak jumpa penyu
pantai cherating


SHOPPING ANGRY BIRDS

Image
shopping angry birds untuk anak-anak sebelum ni hariz dah request banyak kali nak beg angry birds.. tapi tak sempat nak gi kedai atas.. kedai ni memang sakan jual  patung-patung bagai.. dari besar sampai yang comel-comel.. .. murah jer:)