Posts

Showing posts from February 6, 2013

Selamat hari lahir anakku sayang

Image
060213 selamat hari lahir.. muhammad nurfaris semoga jadi anak soleh dah 2 tahun boleh toilet training tak lepas nih..
my baby.. berjaya breastfeeding until setahun lebih berjaya di solid food kan emaknya after 6 month with homemade solid food.. berjaya fully cding tp lately mak yg malas masuh CD.. start kena top up pampers.. encik ayah komplen kena beli pampers.. huhuhu..sabor yer perut dah stable kita start fully cd balik no puting kosong sejak lahir
anak ku senyum mu manis terkenang saat melahirkan mu juga sangat manis... Alhamdulillah..proses melahirkan adalah sangat mudah ..... walaupun sakitnya hanya Allah yang tahu :)

NV 950

Image
NV 950 sebelum nie teringin jugak nak beli  tapi harga nya buat i telan air liur 100x hihihi before this someone offer me dengan price yang agak berpatutan RM 2000 boleh bayar ansuran product from us tapi tunggu kargo dlm bulan 6 baru sampai sangat lambat kan.. tapi bila tengok tawaran dan harga asal RM 4300 rasa macam teringin sangat nak ambil tapi hati kata sabar dulu fikir dulu.. tak semena-mena.. buka group mesin jahit ada post.. 50% discount untuk NV 950  RM 2150.. pucuk dicita ulam mendatang(betul ke tuu) hihi.. dia offer pulak boleh bayar ansuran.. terus i setuju dan bank in 600.. sebelum nie memang ada tanya  encik suami dia bagi tapi tak pulak offer nk beli kan huhuhu.. tapi semalam.. puan isteri inform dah buat payment 600.. dengan baik hatinya encik suami cakap.. ok...nanti abang bayarkan....bayar habis terus Alhamdulillah (dlm hati kenapalah aku tak bank in 200 jer hari tu) hihihihi... senyum sampai telingo... :))