Posts

Showing posts from January 11, 2013

8 minggu

Alhamdulillah already 8 weeks
so far yolk sac ,jantung  ,baby pun dah boleh measure
huhuhu..secepat ini ye..sangat tak dijangka..haha
may be ..
dulu faris sepatutnya ada twin..
yup have 2 sac with baby and yolk sac both sac..
but bukan rezeki i lost one of them
bleeding sac mengecut..
perancangan ALLAH tu lebih baik..
mungkin ada yang kurang pada twin baby faris..
walaupun kadang2 terbayang faris ada dua..how ek..hahaha
tapi keletah faris memang macam jaga 2 orang

ari ini..7 bulan dari sekarang..
kami akan menerima ahli baru...
bertambah-tambah rezeki kami


walau pun ada orang pernah cakap pada i..
mahal nya bayar pengasuh.....tah setengah gaji u
walaupun dalam hati i kata..erk..kau ingat gaji aku sikit sangat ker??
bila difikirkan balik...emm...mungkin dia nak ckp
baik u berhenti je jaga anak-anak..
pandangan peribadi..ku...setiap anak yang lahir
ada rezekinya.....

haha..semua pam..bagai dah let go..
start nak cari pam2 yang sesuai...
tapi harmony ada lagi just
nak yang elektrik


mengi…