Posts

Showing posts from March 30, 2013

tanam menanam

Image
patutnya ..cuti sekolah nie kami plan  nak ke johor-singapura.. alahai... banyak pulak benda nak kena uruskan kena-kena pulak i kena back pain.. terlantar jer kot 2 hari... hihihi.. ingat nak balik kampung plak pun tak jadi.. sebab kami ada task sikit nak kena siapkan... harap-harap  after projek kt pulau indah done 19/4 nih boleh lah balik kampung :) layan jer aktivit menanam...

ipad dah sihat :)

Image
2 minggu jugak lah i pad jadi cam gini.. nak tekan apa pun tak jalan.. kuar cam gini je nak antor update kt kedai tak jadi2 jer... pastu berberapa hari lepas anak sedara mai rumah.. engineer apple hahaha baru  sekolah rendah tau kasi jer lah problem apa kt  iphone ipad..dia kasi beres.. so tanya dia dia boleh buat tak.. hihihi... tu...dia updated semua program balik... selesai masalah... tak yah ngantor kedai..
:)