Posts

Showing posts from December 30, 2011

:facial:

Image
entri lama..saje jer facial muka encik suami sendiri.. tuntut ilmu facial nie from my sis yg ada SPA+butik pengantin bestnya kalau blh balik perak boleh spa free..hihihi.. mama saya kata..buat kat sini je free..+)

dalam suasana kebizian ini sangatlah mengidam spa free..:P serious ckp..mg busy.. this week ng last week.. sekejap2 jer dapat duduk kat office the rest..on site..
tahlah malas dah nak cakap lebih-lebih  sepatutnya aku tak der terkejar-kejar tapi tak pelah... penat dah nak membebel... baik buat sendiri paham-paham jelah sendiri......

tak guna gaji banyak.. kalau satu kerja pun kita tak boleh nak buat dengan baik.. masa,disipin....menipu...dalam kerja 
harap dia lebih amanah dalam bekerja! kalau rasa tak boleh nak kerja suka hati hang lah..

keluarga angry birds

Image
sebenarnya.. nak belikan nur aisyah je kasut pastu kesian pulak kat hariz.. beli juga untuk nurhariz tengok kasut ayah beli pulak untuk ayah.. owh..teringat pulak adik nurfaris dah pandai jalan @10months. beli lagi.. last sekali..ayah cakap.. mak pun beli jugak lah..
untung amoi yg jual tu.. lumpsum..