Posts

Showing posts from December 18, 2015

starwars...kegilaan suami..huhu

Image
tepat je 17.12.15macam biasa lah peminat setia starwars dah berzikir nak  tengok wayang ok first movie kitaorang layan kat brunei maklumlah dah anak berderet ni  tak rajin dah nonton wayang minat starwars ni diwarisi oleh hariz ler pulak habis semua dah hafal..episod nya sebelum  tengok yang baru.. mak pun dah lupa kot  dulu rajin ler layan.. berkotak-kotak cd encik suami erm balik ni kena korek balik kasi hariz..

tempat duduk depan pun layan juga sampai sakit tengkuk ai..huhu tapi memang  best .. han solo mati dah huhuhu..  kesian kena bunuh dengan anak sendiri

gigih beli set nih huhu.. sudah nya anak buat tong apa tak tau..