Posts

Showing posts from January 28, 2013

list

disebabkan semua keperluan dah let go..hihihi kena lah list balik nak beli apa

pump elektrik -sekarang dalam idaman madela
cooler bag-belum survey lagi ais pack
storage
sling carrier -mcm nak jahit sendiri jer
milk booster-the milk story+shaklee -
tambah stok home made cloth diaper dengan insert sekali...
bed sheet baby..nak jahit sendiri jugak
car seat-tak survey lagi
stroller-em..tak survey lagi tak sure nak beli ke tak..hihihihi.. lampin..
baju..baju baby seketul pun tak dok dah..
barut-jahit sendiri

apalagi ek..mcm semua kena beli jer
apa2 pun tak de dah tinggalan sejarah ..hahaha
kalau ada pun baju 1st time mereka pakai waktu lahir...memory lah kono