Posts

Showing posts from December 20, 2011

::tak sempat::

sekarang nih busy sikit.. meeting ke sana ke mari... nak update blog pun tak sempat waktu lunch di isi dengan survey tadika nurhariz.. haha.. setelah dicongak-congak pengasuh+tadika+transportation berasap kepala..1k per months... tapi masih dalam proses memilih tadika yang sesuai.. tunggu encik suami approve @buat keputusan..

tu cerita anak.. cerita kerja.. adeh.. makin belambak pulak rasanya dengan DLP yg nak habis.. meeting aje.. update tu ini kontrak yg baru nak start.. lepas habis meeting J/K teknikal(utk SBH) memang aku nak cuti panjang nak rest 2 minggu nie..kerja rajin cam semut.. actually byk nak update..susu,moi..masak memasak bla..bla tapi memang tak dan.. yang dan merepek caam nih jer.. 
satu lagi nak cakap kadang2 dalam engineering nih ada gak lelaki susah nk terima bos dia pompuan apa ingat lelaki jer ker bagus..

apa-apa je lah yg pasti  pas nih aku leh holiday
sangat ingin manja-manja dengan anak-anak:)