Posts

Showing posts from March 15, 2012

booster milk

Image
my booster milk.. semoga rezeki menyusukan nurfaris berterusan ameen..

:tolong jadi insan ;

adeh...semalam dua kali turun surau  tapi tak dapat nak tunaikan hajat  mengepam.. kali pertama.. ada pulak orang cas laptop..sambil buat pebenda tah.. so..sabar jelah tak pe boleh turun balik kan.. kali kedua kul 4 petang.. ada pulak yang cas i pad bagai.. hai surau nih dah jadi tempat cas lah pulak bila aku tanya .. "saya baru je lagi cas nih" hati sakit..tersentuh..sebab baru ada 5 oz utk faris.. aku nak collect 15 oz.. terus berlalu.. tak terfikir pun nak marmet.. sebab tengah sadis..
sejujurnya.. ramai sangat orang tak peka  akan penyusuan ibu  semua orang nak pentingkan diri sendiri.. kalau tolong aku bagi guna sekejap mesti dapat pahala kan..
kat work station aku memang sangat lah tak sesuai nak jalankan operasi.. opis mate semua lelaki..kecuali kerani +aku.. em..ada bilik BAS dibawah seliaan aku tapi cam tak selesa jugak.. sebab..cermin sana sini...
tak pe lah mungkin kena bawak extension  pastu bolehlah share nak cas gajet..segala bagai!! electric free je kan sebab tu semua dok  pakat cas.. hadoii...lah…