Posts

Showing posts from November 21, 2011

new pattern cloth diaper

Image
new pattern for new cloth diaper ..this time no pocket diaper niat hati nak let it go to my SIL coz dia ada request nak beli hari tu tapi rasanya aku kena try dulu sebab micro fiber nie become inner.. takder pocket kan namanya

so tempek sikit lagi..supaya lebih kuasa serapan... sesuai sangat bagi yang rajin cam aku.. kot2 lah tak sempat nak masukkan insert.. pakai free pattern nie cam mudah sikit... tak kalut cari insert dikala kecemasan :)
bercerita pasal ber "CD" nie.. nak share sikit.. em.. bukan senang ek..nak ber "CD" nie terutama kepada working mum first for all kena SABAR...2nd kena RAJIN... first trial tu...leaking lah.. insert baru kan... masa mula-mula tu den give up jugak.. huhuhu.. dah ler beli mahal.. (masa tu pakai beli punya..sebab x explore bab jahit2) 5 CD 10 insert plus laundry bag.. 300 lebih jugak kot..herga nya berusaha-berusaha ..memahami dan menjiwai..xtvt ber"CD" nie.. akhirnya.. terjatuh cinta jugak:) sampai den google.. cam mana nak jahit CD nie.. sangat bersyukur.…

:meeTing:

Image
this 3rd time dtg uitm sg buloh, last time for discussion lift  document contract this  time for meeting with M&E contractor.. 1st time for family day.. ...so.. layan jer pic tak banyak pun.. main objective pun for meeting.. next time maybe i boleh go through system diaorang pulak coz chiller..stand in with their own program..PLC separate with building and building have their own BAS