Posts

Showing posts from August 15, 2016

pantai serasa,brunei

Image
tak dirancang .. dah banyak kali anak-anak request picnic or berkhemah.. tapi huhhu selalu tertangguh..lagi-lagi ayah dah nak kena start ot on Saturday so Sunday sementara ada waktu bawak lah anak-anak  picnic.. ada pantai lain macam muara or pantai tungku.. but this time kitaorg pilih pantai serasa.. kawasan memang bersih.. tenang je..
santai sangat bentang tikar makan nasi lemak sambal ikan bilis memang meletop.. angin sepoi-sepoi je dangan keadaan persekitaran yang bersih  tiada sampah sarap.. enjoy u 
anak ajak main ,mak nak lepak..hihihi
boleh baring-baring lagi si kecil ni.. next time kita bawa khemah..

memang best next week boleh bawa kawan-kawan seangkatang  potluck di sini..
hargailah pantai yang bersih... hahaha

nur arissa turn 3

Image
alhamdulillah 13 .8.16 arissa genap 3 tahun.. hampir 3 tahun juga lah kami di brunei... semoga arissa di beri perlindungan ALLAH menjadi anak solehah taat kepada ALLAH dan mak ayah we love u so much arissa..
this cheese cake hadiah dari cik da... terima kasih we love homemade..

satu hadiah arissa satu lagi hadiah nur aisyah..

3 years ago..13.8.13
and now... 13.8.16

selamat hari lahir sayang.. masih ingat lagi bertapa senang melahirkan awak nur arissa..