Posts

Showing posts from November 23, 2012

semoga semua selamat sampai

Image
shipping fabric  maybe end of this month sampai... huhuhu.. document semua dah ready.. 1st time guna shipping by sea Alhamdulillah supplier dari China nie pun banyak  membantu.. semoga saya berjaya sekiranya mendapat sambutan yang menggalakankan i akan proceed order untuk minky pulak..
document dah sampai tunggu barang jer pas ni kena berurusan dengan kastam pulak

ini..incik suami yang buatkan.. thanks abg :D

tertangguh jugak... macam entriii..huhuhu banyak nak post tapi sekarang ni macam sibok... entriii cuti-cuti kat johor pun tak abis post... :)..
Insyallah pas nie nak updated sal rumah pulak.. Alhamdulillah... semoga semua nya berjalan lancar.. dalam kesenangan kita jangan dilupa pada  insan yang sangat memerlukan
http://aqsasyarif.org.my/penaja/index.php
pray for GAZA..