Posts

Showing posts from November 15, 2012

tefal

Image
yeah..tefal from uk..sudah sampai orang yang suka guna adalah incik suami  :))

kenduri di singapore

Image
happening gak wedding kat Singapore.. makanan semua sedap-sedap.. lagu -lagu made in malaysia tapi yang tak bestnya.. bila tengah enjoy ada pulak pesanan penaja  untuk alih kenderaan.. sebab polis dah mai.. kalau ber"peraturan" sangat pun susah sebab taknak kena fine so semua berlari-lari selamatkan kereta masing-masing... we are malaysian.. haha..kompem2 ler kalau kena fine nanti susah pulak nak keluar nak kena bayar saman dulu baru leh keluar..


kenduri bertunang


autopass $ 10 beli kat pintu masuk singapura top up di 7-E jalan kat singapore nie..banyak tol.. tol nya..macam pintu gerbang je xder kaunter ,smart tag.. semua auto detect.. camera merata-rata.. kalau setakat apaAES kat malaysia nie celah gigi jer so sila pandu ikut peraturan... baik-baik belaka..
kalau nak gi uss..better takyah bawak kereta.. parking kat sana mahal... ambik bas kat tune hotel.. terus gi uss gi pagi-pagi..ek..
ok..kali ni xsempat nak bersuka ria sangat kat singapore sebab sesi berkenduri yang san…