Posts

Showing posts from February 25, 2011

Little Bean - Sterilizer & Warmer

survey..punya survey.. akhirnya saya beli juga warmer nie.. harga boleh tahan murah.. apalagi terus rembat je lah.... memandangkan tiub spectra 3 saya dah macam ader kulat nak membiak setelah tersimpan dalam tong selama 6 bulan kot beli jelah yang baru....... ice pack saya 1 dah selamat..angkara saya jugak..hihi yang satu lagi tu pun hidup segan mati tak mau.. toys tu..beli sebab nak cukup kan rm 200.. free shipping k.
item yang telah dibeli
The Coloria Beanie ToyRM9.41Little Bean - Sterilizer & Warmer Combo Pack (BPA FREE) *Value SRM159.90Autumnz - Reusable Ice Pack (3 pcs, 310g/pc)RM20.70Spectra - TubingRM16.15

Tips..membeli ice pack yang telah di "copy" dari http://www.onebabyworld.com
BUYING TIPS:To help you get the right ice pack that will preserve cool temperature for a long period of time, consider the following:·Weight of gel content per ice pack- The heavier, the better. For warm tropical climate, it is recommended to pick one with more than 300g of gel in each pack·Dimension …