Posts

Showing posts from April 20, 2011

:jangan keLirukan hariz:

Image
layan dulu kerja sekolah hariz...
lukis rumah... sentiasa pantau kerja sekolah hariz....
adik pun join abang study... adakah aisyah kidal macam ayah??
inilah dia.."jangan kelirukan hariz" hahahaha.. story nyer rahsia..k.

:homemade coklat..:):

Image
ini lah langkah seterusnya..meneruskan minat.. buat coklat sendiri.. kata dah hantu coklat... mula-mula sekali..order coklat yg SEDAP.. pastikan sedap dan segala bagai mould.. baru cantiks.. kalau tak cam before nie lah.. acuan ais krim aje.. jom layan fashion show saya kalau berkenan boleh order kat bawah nie test jer.. untuk..special gift.. kenduri cukur jambul faris insyallah di perak 1ST mei..

comot cikit sebab ada banyak tangan ..haha.. hariz pun buat coklat sendiri tapi tak sempat nak ambil gambar.. dia dah makan

daun..
bear

:homemade nursing cover:

Image
mood..jahit-menjahit..semakin berkobar.. walaupun mesin jahit kurang sihat.. maklumlah tuan punya tak reti belai-belai dia.. haha..berpeluah saya repair tau berjaya gak.. wpun tau dia akan sakit balik.. nanti..dah abis cuti..saya antar..kamu pergi holiday di kedai..jahit ..ek.. nursing cover tu ok..lah taklah secomel..yg beli punya.. tapi cantiks ek,,, yang penting saya dah jimat RM 45.00 plus tak ngada nak order online.. encik suami...dah cam bising2 sikit.. coz cuti nie..asyik dok shopping...maya jer.. biasa lah..cuti nie ada lah extra money.. tu yg jadi extra shopping :)) hahaha..sama jer.. kalau time keje saya shopping jugak..sorang-sorang pun jadik ek jangan tak tau..
ni extra..rajin.. casing untuk xperia X8..

huhuhu..saya nie pemaLu nak nursing..depan orang..so nursing cover nie..memang keperluan gak..ye.. yang paling best.. sebab buat sendiri..di tengah malam..semaktu semua tido.. i luv it..