Posts

Showing posts from April 15, 2011

:KRR:

Image
entrii bukan nak cerita pasal makan di KRR tapi nak cerita pasal STRESS kalau encik suami stress pegi makan  + lepak-lepak ajee.. hihihihi.. kesian.....stress sebab.. TEKANAN.. pre testing bomba..documentation..drawing..bla..bla..bagai juga final exam yang dah nak dekat.. susah nak attend class sebab kena OT (takBergaji) di site.. selalu encik suami cakap "kalau nak sambung study..jgn wat PLK...berhenti or cuti tanpa gaji" sebab memang stress.. mana nak kejar class hari2 every weekdays..presentation..lab..segala gala nak kejer kerja-kerja yang urgent nak kejar sub kon yang lari..hihihi.... nak kena take over kerja-kerja subkon..sangat ler baik.. kesian demam pun ..tak pegi ambik MC.. tapi semalam mC gak.. adooiii..class pulak asyik terponteng aje... encik suami yang tersayang sem depan.. tolonglah..jangan ambik full pack.. takperlah ..lambat abis pun biar lambat asal tak stress bagai..:) jom layan gambar orang lapor...


ini..saya punya..
air...org pun saya punya jugak..
2 set main menu get 1free kid meal

-tamat-

:lukis-lukis by hariz:

Image
ini adalah rancangan fashion show muhammad nurhariz..

pandai sudah menulis...TQ to cikgu-cikgu pre school frim... anak saya mau join solat..:) senang hati ku hariz cakap kena basuh kaki,tangan,mulut,muka saya tanya siapa ajar?cikgu ke? hariz kata tak..ustazah ajar :)

artwork..anak-anak saya...

jadual mesyuarat baru....:)

:homemade coklat:

Image
1st time bikin coklat sendiri acuan saya kiub ais krim tu pasal ler gitu jadik nye cara buat saya google di tenet..bagai.. hahaha walaupun hasilnya buruks hihihi saya nak show off jugak :P coklat yang comel nie.. terhasil atas bantuan muhammad nurhariz.. thanks my dear..muah......