Posts

Showing posts from December 11, 2010

booking tiket

susah betul nak book tiket bila mereka nie wat promosi...sebelum nie saya dah terlepas nak book tiket ke sabah yang saya rasa murah juga.lagipun kalau ke kota kinabalu ..tempat tinggal sudah terjamin..hihi sebab abang dan kakak suami saya..masing-masing tinggal di sana..

tapi nampak gayanya tak jadilah ke sabah kerana saya dah TERbeli tiket ke brunei...hihihi..masa promosi 48 jam je..mula-mula tengok memang muarh tapi bile tambah tu tambah nie..wow..boleh tahan gak harga dia.haha belum add on baby dalam perut lagiii.....encik suami cakap..mahal jugak..haha biasa lah encik abg..keluarga kita sedang membesar lah..

insyallah...next year..anak-anakku kita ke brunei ek.memandangkan mereka pun kecik comel lagi kira sesuailah bawa ke tempat yang macam tu.just yang tak bestnya masa saya nak booking tu error memanjang..naik benggang jugak..jadinya.

gambar lama

Image
bila tengok-tengok balik gambar lama...rasa macam dah lama tak berkumpul makan ramai-ramai. gambar nie masa ngah ada kat semenajung lagi..tu yang rasa susah kot nak berkumpul macam dulu...ngah pun dah kat sabah.. manja betul hariz dengan arwah atok ........
aktiviti lepas swimming ....makan ler..apa lagi
lepas...swimming kat 3k subang.........hariz pun kecik lagi time nie...