Posts

Showing posts from March 13, 2012

:terukir dibintang:

suka lagu nih..meh layan jiwang:)
Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu Jika engkau minta satu dunia akan aku cuba Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia
Hati ini bukan milik ku lagi Seribu tahun pun akan ku nanti Kan… kamu…
Sayangku Jangan kau persoalkan siapa di hatiku Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu

dah ..dapat baucar..

Image
hari ni..melompat gi uitm..jadi guide encik suami pi fakulti.. dan pi kewangan zon 16.. selesaikan apa yang patut.. dan pi collect voucher .buku aku pulak yang over ek.. haha.. thanks kt staff zon 16 tu.. kalau tak banyak kerja kami nak pi hantar ke fakulti dulu baru boleh collect.. tapi..anda telah memudahkan urusan.. encik suami pun kalut nak balik kena attend meeting 
hihi..kami special sikit..tu pasal kena naik turun fakulti..
haha..i like..;)

resepi oat dengan pisang

Image
yeah..sebabkan nurfaris fav nya OAt.. so.. masak lah oat.. dengan bervariasi... pisang,bean dan ayam :)

resepi oat for 12 months++ tumis bawang dengan mentega masuk air masuk oat ++ayam++pisang@buah@sayur lain mendidih..done!