Posts

Showing posts from August 20, 2011

nak tambah susu

Image
nie lah yang aku usahakan.. semoga mendatang kan hasil hope cuti hari raya nie aku boleh stock up melambak-lambak leh aku show off di sini...hihihihi................

kfc

Image
dapat lagi voucher percuma dari pOS malaysia TQ pelanggan bertuah katanya.. haha

:2 years back:

Image
prebirthday nur aisyah at mak ngah ayu home

she is on 180811
fresh  from oven


2 years back.. she is 3.08 kg...... how fast.. teringat ingat saat-saat nur aisyah dilahirkan 2-3am dah rasa contraction tapi tak kuat sangat boleh relax jer... gi HUKM.. dari Putrajaya.. encik suami siap salah jalan pulak..

pukul 6pagi..water bag tak pecah lagi.. doc decide utk buat procedure

masuk dewan bersalin kul 7-8 kot em...dalam kul 9-10 doc kasi epidural mula-mula menolak tak hinggat pastu doc pujuk pujuk hambik jugak..
dalam  kul 11 lebih kot i dah call doc nak salin dah...

alhamdulillah... nur aisyah dilahirkan secara normal tanpa apa2 alat bantuan time nak bersalin mereka  cut off epidural so i know when  i need to push (2-3 kali  jer tau..hihihi) jam 12.07 tengahari doc  tak sempat  sambut kesian anak ku tercepek atas bed... mujur takde apa-apa

syok nya.....dapat baby gurl..