Posts

Showing posts from April 28, 2011

:cUkUR JaMbUL:

Image
mari cukur jambul faris..:) balik perak yer..

:layan show masak-memasak:

Image
Mari layan show.. memasak.. leh join master chef tak... haha..sure dah kena reject awal-awal..





_tamat_

:dress yang kecik untuk aisyah:

Image
ni lah dia dress..kecik lorr mana aisyah muat..adoiii boleh lah jahit pakai bedal ajer... akan usaha lagii.. :) semangat update nie... malam nie lah start buat drawing.. nie hari mood takder..:)

:autocad:

sebenarnya banyak nak update..tapi tak sempai nak update dress baju yang jahit tp terkecik..next post ek... haha..sibok..menjaga anak yang demam.. sorang demam..yang lain pun dapat gak saham sorang sikit.. pastu busy pulak  buat autocad drawing.. ada 26 drawing.. 1day jer nak kena siap.. alhamdulillah.. sempat siap.. dapat pulak drawing baru ada 40 drawing lagi  next week submit.. tak lupus lagi skill saya .. ingatkan dah berkarat.. serious lama tak  buat.. hahaha..first-first husband kasi.. cam lembab giler jer.. sebab saya lebih suka paham..and be friend  dengan drawing tu dulu sat gi..wat services..apa,rumah ke..appartment ke..apa ke tak tau pulak.. memula tu husband cakap.. slownyer,..adooii kita dah lama tak buat lah.. 1jam cam tu baru ok.. kira macam kena cas dulu lah.. so sapa yang ada basic atocad.. buat M&E drawing plz..jangan lah tinggal kan.. part time job je..sehari RM1k++.. sapa nak kasi oiii...  kalau ada yang nak menuntut ilmu..boleh je.. dulu pun..masa kat UiTM & siRim bukan belajar.. buat M&…