Posts

Showing posts from December 6, 2010

dobi

bila..rasa memang dah malas benar

*semua baju di iron kat dobi

tapi basuh baju masih rajin lagii ek....

cume kalau hantar dobi jangan lupa sedia kan penyangkut baju sekali kalau tak cas bertambah 30 sen...sehelai baju RM 1.00 bukan sepasang ..

*just for dis week je..ok..

out of box

when im doing out of box from my scope as a dot dot dot
attn meeting for dot dot dot... take a min....saya bukan seorang .........
but im try to dooo..wpun agak terkejut..tiba tiba dipanggil oleh ...................sedang kan saya tengah menghadap kerja saya..progress mechanical defect plus chiller yg trip aje kerja dia sebab tak dimanja-manjakan..
tengah semua orang happy bercuti..
kenapa aku pulak yang kena...menghadirkan diri ...ikhlas ye...cume
still kompuiss...
tapi o0k gak tau progress....
ku fikir-fikir boleh bersenang-senang hari ini...... :(

SUNAT

Image
nur aisyah sunat..di pusat rawatan islam az-zahrah.Pic nie masa aisyah tengah nak tunggu untuk disunakan.alhamdulillah semua ok..doc yang sunat pun doc perempuan..ada saya ambil video semasa sunat tapi...not for here...hihihi...untuk tontonan aisyah bila dia besar nanti.



pic nie selepas aisyah sunat....terus tidooo..


lego+tiktak+superhero

Image
tiktak ...fav hariz...sampai bersepah satu rumah kalau dia dah start main benda nie..tapi macam-macam yang dia boleh buat..masa nie hariz baru dapat adik umur pun baru nak masuk 3 tahun..
pic nie..hariz tengah layan lego...masa nie belum ada aisyah lagi..rasanya baru masuk 2tahun kot..hihihi..sampai sekarang pun lego menjadi kegemaran..

tekun..


walaupun tengah demam panas..masih ada tenaga nak main...



yang nie pulak...kes superhero...memang tak leh tinggal zaman nie..dia suka sangat collect tranformers..+ ultraman.....aduh..kat rumah masa tu dok main cd tranformer,upinipin(geng)...PS2 pulak dok belasah ultraman..(walaupun dia main tekan jer).. nanti mak sambung lagii..entriii...kesukaan hariz.....




jam session

Image
kesukaan hariz..di waktu bosan dia.....ada bakat nie..nanti kita masuk kelas ek...
pakai ketayap pun sempat lagi nak goreng.....

dari kecil....piano memang boleh bagi dia cool...walaupun main belasah jer..mana tak tumpah kuah kalau bukan kat nasi..hihihi :)