Posts

Showing posts from August 20, 2014

majlis berbedak

Image
ini cerita dah lama hihihi tak ler lama sangat tapi boleh lah menghadiri majlis berbedak di brunei macam majlis merenjis juga banyak betul dapat gift setiap kali acara dapat gift.. :)



dayangku comey
atu buah kembayau sama kacang kuda
lepas acara ada game santai-santai
pengiran with my husband

sambutan hari raya di brunei

Image
minggu -minggu raya ni jemputan hari raya semestinya banyak ada je rezeki open house Alhamdulillah  nie open house geng-geng  Malaysia ada lagi gambar.. hihihi tapi di merata-rata HP galak berselfie bagai u.. setahun sekali je..
sambil beraya dapat tudung free pulak :P