Posts

Showing posts from October 17, 2016

amalan yang kita amalkan apabila makan di luar

Image
ini tabiat my husband..yes before kawin lagi dia memang perangai gini hihi..keluar makan dating konon nak makan dia siap susun-susun dulu pinggan.bagai .. memang kira rapi ler gitu..baru dia makan.. then kalau dah habis dia clean kan dulu meja.. lap kutip itu ini.. balance tapau kalau fast food dia request kotak bagai. sekarang memang dah jadi amalan aku juga haha dulu muda-muda remaaja makan kat kedai tinggal gitu je kan sekarang.. kalau lepas makan je...mesti meja macam ni.. husband akan susun semua pinggan walau pun makan kat kedai makan ye. biasalah kalau anak dah ramai memang bersepah juga. so memang husband akan kemaskan dulu sebelum dia bayar  cuba buat mesti seronok..
....................................................
ada satu cerita ni.... satu hari suami bagi duit ..pada puan isteri bnd 200 eh..bulan ni macam bagi lebih je duit  shopping puan isteri.. hihihi..
5minit kemudian encik suami dapat msg.. customer tetap booking kereta total up bnd 200.00 wah..nampak tak... bagi…