Posts

Showing posts from November 21, 2012

boikot..

isu boikot.. just nak memberi sedikit pandangan yang  tak berapa jauh.. .......... kenapa nak boikot mekdi je.. benda2  lain..tak nak pulak...... tak berani ke? sorry to say dulu memang aku ni kira memang suka lah  menempel kat pandu lalu tu sebab anak anak  suka toys mekdi nih.. but now...
tak terasa pun nak makan mekdi tu.. bila tengok buger tu terbayang anak-anak kecil gaza tu tak sanggup rasanya nak makan.. kalau ada umat islam  yang berkerja di sana jangan salah anggap... itu pilihan anda, aku memang tak nak kata apa  pada yg tak nak boikot itu juga hak anda tapi aku ada hak nak boikot sebab aku mungkin tak der harta yang banyak utk bagi atau bantu  anak-anak kecil kat gaza tu.. terasa kesian dirawat tanpa bius.. mungkin aku hanya mampu  dermakan tak sebanyak mana dan mungkin hanya mampu utk tak makan mekdi.. walaupun mekdi tak bankrupt pun kalau aku tak makan.. sebab aku memang tak sanggup nak makan.. hariz ada mintak nak makan mekdi.. ayah dia just cakap..tak boleh kenapa? &qu…